Specialisten van de Next Level A-Players Community
Next Level A-Players zijn specialisten. Grotere bedrijven hebben afdelingen met elk hun expertise. Zo vormen de specialisten van de Next Level A-Players Community samen een team om de klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Projecten worden zo efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd.

Next Level A-Players Community werkt samen met specialisten die jarenlang ervaring hebben, maar ook startende specialisten worden uitgenodigd om zich aan te melden bij deze Community.

Wij zetten onze specialisten bij voorkeur in op projectbasis. Dit werkt lekker overzichtelijk en duidelijk. Al onze projecten hebben vooraf afgestemde kop en staart. Daardoor worden deadlines gehaald en weten klanten waar ze aan toe zijn.

Wij zoeken jou!
Ben jij een Specialist en ken jij de kneepjes van jouw vak. Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Verras jij jouw klanten bij elk project door jouw werkwijze, kennis en drive?

Dan nodigen wij jou uit om je in te schrijven bij onze Community!

onze specialistische diamanten

Onze missie

Samen het onmogelijke mogelijk maken
Hoe werken wij?
Invullen vragenformulier
Kennismaking via Teams
Inloggegevens
Teamsessies
Vul het formulier in door op lid worden te klikken. Je komt dan in een vragen formulier omdat wij jou graag willen leren kennen voordat we jou toe gaan laten tot de Community.
Na het invullen van het formulier gaan we kijken of jij als type bij ons past. Daarom gaan we via Teams kennismaken.
Is er van beide kanten een klik, dan ontvang je na ontvangst van betaling van het lidmaatschapsgeld de inloggegevens van de Community.

Als team vinden we het prettig om elkaar regelmatig te ontmoeten, spreken en informatie te delen. Daarom hebben we regelmatig teamsessies.