OVER ONS

Wij zorgen dat wij leuke klussen bij ambitieuze ondernemers krijgen. Voordat we ja zeggen tegen een samenwerking met een klant doen we een goede inventarisatie. Na de inventarisatie van de bedrijfsprocessen of het specifieke vraagstuk maken we een plan van aanpak. Vervolgens sturen wij een offerte en bij akkoord hierop zetten wij onze (Online) Specialisten uit de Community aan het werk. Dit werkt fantastisch en heel efficiënt. Want elke fase van een ondernemer kent uitdagingen en specialismen. Door hierop in te spelen met (verschillende) Specialisten krijgt een ondernemer echte laserfocus en kan efficiënter groeien en bouwen aan zijn of haar bedrijf.

The sky is the limit
Desirée van Nieuwenhoven
Desirée drijvende kracht achter Next Level A-Players

Onderneemster Desirée van Nieuwenhoven is dé drijvende kracht achter Next Level A-Players. Desirée voelde al op jonge leeftijd dat bijna alles mogelijk is als je er maar in gelooft, actie neemt en je niet laat leiden door angst maar dat te doen wat je hart je ingeeft. Later heeft ze een tweetal intens verdrietige en levensbepalende gebeurtenissen meegemaakt. Het verlies van haar twee baby’s. Deze twee jongens hebben ervoor gezorgd dat er in haar een oerkracht is losgemaakt.

Jarenlang verrichtte zij in loondienst bij diverse toonaangevende bedrijven allerlei ondersteunende werkzaamheden als management- en business assistente. Desirée was de rechterhand van RvC-leden, directie, management, ZZP-ers en MKB.
Als (Online) Business Partner wil zij al haar kennis, ervaringen en vaardigheden inzetten om ondernemers te ondersteunen in het realiseren van hun doelen.

In nauwe samenwerking met de founder van AfterPay (dé bekende achteraf betaalmethode) heeft zij destijds AfterPay van een idee, naar start-up, scale-up en vervolgens naar een internationaal winstgevend miljoenenbedrijf gebracht. De ervaringen uit deze zakelijke ‘reis’ zet zij nu in, samen met haar opdrachtgevers, om het ‘onmogelijke mogelijk te maken’.
De ervaring bij AfterPay heeft Desirée veel inzicht in ondernemen gegeven. Wat het met je doet als het tegenzit, als doelstellingen niet gehaald worden, wanneer je opeens te maken krijgt met een snel opkomende concurrent en ga zo maar door.

Desirée begrijpt als geen ander wat ondernemers doormaken en nodig hebben. Met haar haal je geen business partner in huis die je bedrijf overneemt of op zoek is naar aandelen, maar een ervaringsdeskundige die jou als ondernemer met raad en daad bijstaat. Dit doet ze met de (online) Specialisten van de Next Level A-Players Community. De specialisten zijn allemaal A-Players. Daardoor houden zij elkaar scherp en blijven ze op hoogwaardig niveau hun werkzaamheden doen. Naast Next Level A-Players is Desirée eigenaresse van D2Business en heeft zij met twee andere onderneemsters het bedrijf Next Level Master Mind opgericht.

De (Online) Specialisten met wie wij samenwerken kunnen fulltime met hun business bezig zijn of zetten hun expertise parttime in naast loondienst of opleiding.

Onze Specialisten blijven werken vanuit hun eigen bedrijf voor eigen klanten. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor projecten van Next Level-A-Players.

De lat voor toelating tot de community ligt hoog, want wij willen echt onderscheidend zijn in de markt. Wij vinden naast kwaliteit het ook belangrijk dat de passie en mindset passen bij onze missie en klanten.

Voor toelating tot onze Next Level
A-Players community houden wij een selectieprocedure. Je vult het vragenformulier in met daarin 7 vragen.

7 vragen? Dit met een knipoog naar 7 dagen in de week. Waar we het eerder al over 24 uur in een dag hebben gehad.

Aan de hand van de antwoorden bepalen wij of jij bij onze Community past.

Als wij naar aanleiding van het invullen van het vragenformulier vermoeden dat jij bij ons past dan volgt een kennismaking via Teams van ongeveer 30 minuten.

Next Level A-Players werkt met 2 levels. Startende en ervaren Specialisten. Er worden geen uitzonderingen gemaakt in tarieven. Wij houden namelijk van openheid en transparantie.

Contactformulier

1 + 8 =

NEXT LEVEL A-PLAYERS COMMUNITY